WERKEN BIJ SYNIGO

Wij zijn Synigo, een startup en wij gaan een revolutie teweeg brengen met ons samenwerkingsplatform: Synigo Pulse. Bij Synigo maken we diensten voor mensen. Diensten die het samenwerken makkelijker en leuker maken. Daarvoor werken we met state of the art technologie

 

WAT GA JE DOEN?

Ontwikkelen! Maar belangrijker, jij bepaalt samen met ons de richting voor de toekomst. Wat is nieuw en maakt ons platform nog beter? Ben je daarnaast net zo sociaal als Synigo Pulse? Helemaal goed! Dan hou jij je niet alleen met technische onderdelen bezig, maar zorg jij ook voor draagvlak onder de gebruikers en gezelligheid binnen ons team!

WAT VERWACHTEN WE VAN JE?

De lat ligt hoog. We verwachten van je dat je je blijft ontwikkelen en het uiterste van jezelf vraagt. Daar helpen we je natuurlijk bij. Je krijgt alle ruimte voor opleidingen, deelname aan conferenties, delen van kennis, persoonlijke ontwikkeling, etc. Zit je even vast, dan helpt één van onze coaches je verder.

TECHNOLOGIE

We hebben een super gave applicatie-stack ontwikkeld, waarbij we gebruik maken van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van applicatie integratie. Met deze stack integreren we Office 365- en andere SAAS diensten in onze portal. Een paar steekwoorden om je een richting te geven: C#, REST, Microsoft Azure, Micro Services, Angular, Microsoft Graph, Azure Active Directory, Agile.

 

WAT KAN JE VAN ONS VERWACHTEN?

Wij bieden je de mogelijkheid om jezelf optimaal te ontwikkelen. Als startup zijn wij informeel en geven wij je alle ruimte voor eigen initiatief. Zoals we veel van jou verwachten, zo kan jij dus ook veel van ons verwachten! Verder krijg je een prima salaris en de mogelijkheid om net zo hard te groeien als onze startup! 

Ben je enthousiast? Stuur je cv en motivatie en kom zo snel mogelijk bij ons op gesprek.